The Adventures of Nathaniel Cho

Card draw simulator

Odds: 0% – 0% – 0% more
Derived from
None. Self-made deck here.
Inspiration for
None yet

serre · 19

das mijn deck voorlopig.

dees is puur combat. te weining kaarten in zijn pool om ook echt op clues te gaan. Scene of the Crime is een mogelijkheid, maar ik prefereer de resources van Stand Together omdat dit beter is met Physical Training;

ik ga ervan uit dat de clues wel door u en mark genomen worden. waar ik nog over denk is 1 Prepared for the Worst te vervangen met 1 Dynamite Blast maar het is duur en vraag mij af of die wel nodig is in het begin van een campagne.

2 comments

Sep 18, 2020 Lateralis · 5

Ik was aan't denken over Prepared for the Worst: ik denk dat Overpower een betere keuze is om drie redenen:

  • het doet in essentie hetzelfde als hetgeen je wil gaan zoeken (Boxing Gloves), namelijk een statboost geven en een event rapen (de kans dat de kaart die je trekt met Overpower een event is dat je sowieso zou gaan zoeken met Boxing Gloves is heel groot)
  • het kost niets
  • je speelt Glory al twee keer, m.a.w. nog meer kansen om events te rapen en naar de Boxing Gloves te graven

De meerwaarde van Physical Training is me een beetje zoek. Je gaat het meestal gebruiken om beter te vechten en dan steek je mijns insziens beter een extra skill-kaart (zoals Steadfast).

Sep 18, 2020 serre · 19

tja ma prepared for the worst geeft mij wel de kans om sneller boxing gloves in play te hebben, wat men testen op event simpeler maken. boxing gloves wil ik snel in play hebben, vandaar de prepared for the worst.

overpower heb ik er net om de reden van glory al need ingestoken. met search ability van gloves en glory trek ik genoeg kaarten. Veel kaarten zijn goedkoop, just de ally's ma zn ook ni superduur. denk wel dat ingeval van nood nen boost via de physical trainings geen overbodige luxe is. en kan het vooral in mythos phase gebruiken.